طرز تهیه پاستا سبزیجات
برای تهیه پاستا سبزیجات، میتوانید از مواد زیر استفاده کنید:
– پاستا: ۴۰۰ گرم
– سبزیجات تازه: مثلاً کدو سبز، فلفل دلمهای، کاهو، قارچ و پیاز هر کدام به مقدار دلخواه
– سیر: ۲ حبه
– روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
– پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
1. ابتدا سبزیجات را بشویید و خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و سیر را رنده کنید.
2. در یک قابلمه آب را به جوش آورده و پاستا را به آن اضافه کنید. با توجه به نوع پاستایی که استفاده میکنید، زمان آشپزی ممکن است متفاوت باشد. به طور کلی، پاستا را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوشانده و سپس آبکشی کنید.
3. در همین حین، روغن زیتون را در تابهای داغ کنید و پیاز و سیر را به آن اضافه کنید. آنها را تفت دهید تا طلایی شوند.
4. سبزیجات خرد شده را به تابه اضافه کنید و آنها را نیمه پخته کنید.
5. پاستا را به تابه اضافه کنید و با سبزیجات و پیاز و سیر تفت دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
6. نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم به پاستا و سبزیجات اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
7. پنیر پارمزان را روی پاستا بریزید و آن را با حرارت کم تحت پوشش تابه بگذارید تا پنیر آب شود.
8. پاستا سبزیجات آماده است. آن را با سس گوجه فرنگی و یا سس پنیر تزئین کرده و سرو کنید.