طرز تهیه نخود پلو
نخود پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با ترکیبی از نخود، برنج و گوشت تهیه میشود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما شرح میدهیم:
مواد لازم:
– یک پیمانه نخود خشک
– یک پیمانه برنج
– یک عدد پیاز متوسط
– گوشت چرخ کرده (به مقدار دلخواه)
– روغن مایع (به مقدار دلخواه)
– زعفران (یک قاشق چایخوری)
– نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. نخود را شب قبل از پخت در آب خیسانده و روز بعد آن را در آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه پخته و آب آن را ریخته و نخود را آماده کرده و از آن استفاده کنید.
2. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
4. نخود را به گوشت اضافه کرده و همراه با آن تفت دهید.
5. برنج را در آب خیسانده و آب آن را ریخته و به نخود و گوشت اضافه کنید.
6. زعفران را در یک قاشق آب گرم حل کرده و به مخلوط برنج، گوشت و نخود اضافه کنید.
7. نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
8. ظرف را با پوششی محکم بپوشانید و روی حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
9. پس از پخت، غذا را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا برنج و نخود به هم مخلوط شوند.
10. نخود پلو را با سبزیجات تزئین کرده و سرو کنید.
توصیه میشود که نخود پلو را با ماست یا شوربه سرو کنید. همچنین میتوانید از گوشت قرمز به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.