طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی، مواد زیر را به ترتیب زیر به کار میبریم:
– نان تستاده
– مرغ پخته و ریز شده
– پیاز خرد شده
– فلفل دلمهای خرد شده
– فلفل قرمز خرد شده
– پودر چیلی
– پودر سیر
– پودر کمون
– نمک و فلفل سیاه
– پنیر چدار خرد شده
– گوجه فرنگی خرد شده
– خیار شور خرد شده
– کره یا روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه، پیاز و فلفل دلمهای را با کره یا روغن سرخ کنید تا نرم شوند.
2. به مواد سرخ شده، پودر چیلی، پودر سیر، پودر کمون، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
3. مرغ پخته را به مواد سرخ شده و مخلوط شده اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا مرغ به خوبی با مواد ترکیب شود.
4. نان تستاده را با کمی کره یا روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
5. روی نان تستاده، مخلوط مرغی را قرار دهید و سپس پنیر چدار، گوجه فرنگی و خیار شور را روی مرغ قرار دهید.
6. ساندویچ را با نان دیگری بپوشانید و سرو کنید.
ساندویچ مرغ مکزیکی آماده است! میتوانید با چیپس و سالسا نیز سرو کنید.