طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای
برای تهیه ساندویچ مرغ خامهای، مواد لازم عبارتند از:
– نان تست
– مرغ پخته و ریز شده (حدود ۲۰۰ گرم)
– خامه ترش (۲ قاشق غذاخوری)
– پیاز ریز شده (۱ عدد)
– نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا پیاز را ریز کرده و در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
۲. سپس مرغ پخته را به پیاز اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
۳. خامه ترش را به مواد قبلی اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
۴. نمک و فلفل را به میزان لازم به مواد اضافه کرده و مجدداً همه را با هم مخلوط کنید.
۵. نان تست را به دو نیمه تقسیم کرده و مرغ خامهای را روی یکی از نیمهها قرار دهید.
۶. نیمه دیگر نان تست را روی مرغ خامهای قرار داده و ساندویچ را به دو نیمه تقسیم کنید.
ساندویچ مرغ خامهای آماده سرو شدن است. میتوانید با سالاد سبزیجات و یا چیپس سیبزمینی سرو کنید. لذت ببرید!