طرز تهیه خورش قارچ
برای تهیه خورش قارچ، مواد زیر را به تعداد مورد نیاز خود تهیه کنید:
– قارچ: ۵۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
– گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
– نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه، پودر گشنیز: به میزان لازم
– آب: ۲ لیوان
– آرد: ۲ قاشق غذاخوری
– لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. قارچ ها را شسته و خرد کنید.
۲. پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
۳. گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
۴. قارچ ها را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
۵. نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه و پودر گشنیز را به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
۶. آرد را به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
۷. آب را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
۸. خورش را روی حرارت بالا به جوش آورده و سپس حرارت را کم کنید و خورش را تا زمانی که قارچ ها نرم شوند و خورش غلیظ شود، پخت کنید.
۹. در آخر، لیموترش را به خورش اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
۱۰. خورش قارچ را با برنج یا نان تازه سرو کنید.
توصیه میشود قبل از سرو خورش، آن را چند دقیقه در حرارت کم بگذارید تا طعم و مزه بهتری بگیرد. همچنین میتوانید برای تزیین خورش، روی آن یک کمی گشنیز خرد شده بریزید.